Referencer  
   
Efter succesrige indtog på det hollandske og belgiske marked for nogle år siden, startede vi op på det danske marked i 2008.

Der er allerede vundet mange flotte præmier på både enkeltflyvninger og mesterskaber. Her kan du finde nogle af de flotte placeringer, som er vundet på Matador blandinger og Backs produkter.

Jeg startede med Matador-korn i januar 2008 og så hurtigt resultater i form af, at duernes mavefunktion blev god og stabil. Da jeg parrede mine duer sammen viste det sig, at frugtbarheden var i top og æglægningen var god og stabil.

Matadors Omegaserie, synes jeg, har været rigtig gode til at få duerne i superform til de lange flyvninger, hvor jeg blandt andet har været nr. 4, 7 og 9 i Sektion 11, hvor der har været 400 til 700 deltagende duer.

Engroskorn har også nogle rigtigt gode biprodukter fra Backs bl.a. deres flydende the, som jeg har brugt ugen op til sæsonstart  og i flyvesæsonen har jeg givet duerne Omegaplusolie 2 gange med ølgær, dette har bevirket, at duerne stort set har været i god form  gennem hele flyvesæsonen.

Kasper Sørensen
049 Lyngby