Blandinger
Biprodukter
Foderplaner
 
Brevduer  
   

Foderblandinger

 
   

Premium og Omega blandinger: Matadors nye linie af foderblandinger, som henvender sig til brevduemænd m/k med store krav til foderet. Blandingerne er udviklet ifølge den seneste videnskabelige udvikling på dette område. Bl.a. er blandingerne udviklet i forhold til at have den rigtige sammensætning af omegafedtsyrer for at sikre så godt fungerende en organisme som muligt.

Korn- og frøsorter er udvalgt med stor omhyggelighed for at sikre optimalt resultat. Intet er overladt til tilfældighederne, og derfor imponerer resultaterne desto mere.

 
Flight blandinger: Kvalitetsblandinger fra det tyske marked, der er gennemprøvede i årevis. Da duerne er på vingerne hver eneste uge i Tyskland, er det nødvendigt, at blandingerne er optimeret til, at duerne kan klare strabadserne. Grundprincipperne for disse foderblandinger læner sig i sammensætning op ad den traditionelle videnskab om, hvordan høj kvalitets foderblandinger skal se ud.
   

Engros blandinger: Standard blandinger, der ligner dem, der i årevis er brugt af den danske brevduemand. Blandingerne opfylder duernes gængse behov og er samtidig tilgængelige for den meget prisbevidste køber.

 

Byg din egen blanding: Vi giver mulighed for, at du kan ”bygge” din egen blanding. Dvs. har du en favoritblanding, som ikke ligner en af vores faste blandinger, så er der mulighed for at indhente tilbud på denne. Eneste krav er, at du bestiller minimum 60 sække. Vi er (næsten) med garanti konkurrencedygtige på prisen.

 

Biprodukter
Vi forhandler alle Backs produkter, der er tilladte på det danske marked. Skulle det produkt, du efterspørger, mangle i vores varesortiment, så skaffer vi det hjem hurtigt.

Vi skaffer også biprodukter fra andre diverse andre firmaer hjem til konkurrencedygtige priser. Kom med din forespørgsel!

 

Tilbehør
Alt tilbehør fra Backs – f.eks. redeskåle, siddereoler, kurve mv. – forhandles.

 

Foderplaner
Se her, hvordan du skal fodre dine duer for at imødekomme kravene på diverse distancer.